joi, 3 septembrie 2009

Ganduri...premii...ganduti...

Nu am mai scris parca de o viata... imi era atat de dor...
Daca va intrebati unde am fost, ei bine...mi-am luat concediu, de la tot...concediu din ala in care incerci sa faci doar ce vrei, sa nu ma intrebati daca am reusit. :)
Ce s-a intamplat in tot acest timp, ei bine, de toate, am iubit, am urat, am pierdut si am castigat, am creat vise si le-am calcat in picioare, si apoi mi-am facut altele si tot asa, ma mir ca imaginatia inca ma mai tine...

Am revenit si am gasit prieteni care mi-au dus dorul, si de asemenea am asit si un premiu pe care l-am primit de la Raza de Soare, il dau si eu mai departe pentru ca asa am spus,. Parca nu as vrea sa enumar pe toti cei carora le ofer acest premiu, dar haide ca o voi face :
1. Daniela
2.Paul ( vis sau realitate)
3. Raza de soare
4. Poesis
5. Povestile de viata a lui Dan Gheorghe

a opresc aici, nu ma intrebati de ce, si vreau sa precizez ca premiul nu se adreseaza doar celor de mai sus, ci tuturor , tuturor celor care ma viziteaza din cand in cand.
O zii minunata sa aveti! plina de soare!

Eu ma bucur acum de ultimele zile intre peretii mei galbeni care imi cunosc viata si gandurile mai bine decat mine, ultimele zile la povesti cu nucul batran si ganditor din fata geamului, si din pacate si de ultimele raze de soare, iarna vine grabita si parca nu as vrea...
...vara...mai stai putin...te rugam...

2 comentarii: