joi, 5 noiembrie 2009

Joi seara...

...As vrea sa scriu despre oameni,dar imi dau seama ca nu sunt in masura sa spun foarte multe.
Cu totii mintim, suntem rautaciosi, avem frustrari, invidii, ni se pare ca toata lumea are ceva cu noi, ca... ca...
In ultima perioada am auzit destul de des "prieten adevarat" si acum ma macina. Ce face un prieten adevarat? Sau exista prieten adevarat?
Oamnii vin si pleaca din viata ta, dupa cum am mai zis in functie de increderea pe care le-o acorzi, plecarea doare mai putin sau mai mult, odata cu trecerea timpului vor ramane doar amintirile frumoase, pe care le vom sterge de praf din cand in cand.
Am atatea de spus dar parca cuvintele se opres in gat asemeni unei lame de cutit, si doare din ce in ce mai tare, la un moment dat o sa ma obisnuiesc cu durerea si nu o voi mai simtii. Mi-am dat seama ca eu nu sunt un prieten adevarat, nu stiu sa fiu un prieten adevarat si cred ca nici nu mai vreau sa fiu un prieten adevarat. O sa va spun si de ce...poti sa traiesti o viata langa un om si nu voi reusii sa il cunosc in totalitate, imi creez o anumita impresie si ulteiror se pare ca m-am inselat, dupa cum se zice cu cat ai asteptari mai mari cu atat rana este mai adanca. Am avut asteptari de la persoanele din jurul meu, as mintii sa spun ca nu, iar ranile lasate...nu va pot spune cat sunt de mari.
Nu sunt nici un om de cuvant, dar pana la urma cine isi respecta cu sfintenie toate promisiunile facute? Asta ma face un om rau? Poate ca da ...sau poate ca nu...
Stiti ce am mai remarcat eu ? Ca ne place la nebunie sa vorbim de unul si de altul, sa vorbim de cate de naspa nis se pare noua ca si persoana, ca uite ce face sau ce a facut, ca uite cum se poarta...si uitam de noi, uitam complet de noi, uitam ca si noi facem aceleasi lucruri, dar....sunt vazute din alt punct de vedere. Ceea ce este si mai tare...ca nu acceptam sa primim reprosuri, ne irita si ne enerveaza, nu acceptam sa ni se spuna adevarul vazut de celalalt pentru ca din punctul nostru de vedere nu are dreptate. As putea sa continui...dar...punct.
Si de la capat. Viata merge inainte, cu bune si rele, merge inainte fie ca acum am fost raniti si asta ne-a facut mai buni...sau poate mai rai, dupa cum se spune, poate ca viata noastra chiar e scrisa in stele...sau poate nu.

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru noua viata! As fi ipocrita sa nu-ti urez si mult succes si-o s ama rog s anu regreti nimic!

    RăspundețiȘtergere
  2. prieten adevarat...exista...iti garantez eu...nu perfecti, dar adevarati exista...chiar daca sunt putini pe lumea asta...eu sunt inca in continuare, dar fara sa ma laud eu ma consider pe mine o prietena adevarata...

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut o compunere pe blog despre prietenii adevarate sau perfecte...cred ca e pe la eticheta creatii proprii...

    te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere