sâmbătă, 22 mai 2010

Inghetata prajita

Ochii parca mi se inchid incet, ploapele ma dor, dar cu toate astea clipesc in continuare ca si cum ziua tocmai a inceput. Privesc in jur si imi dau seama ca totul parca este scos dintr-o poveste, o noua poveste, prietenie, nebunii, mancare, iubire, saruturi, rasete nebune, oameni multi, idei pe moment, incredere, prima impresie, ganduri cenusii,decizie...

Ma scurg acum incet in lacul de ganduri din caldura patului meu. Cu glazura de banane si inghetata prajita...pot sa fug cu vise neimplinite inca. Ploapele nu ma mai asculta, vor lumea lor, vor drepturi depline si cred ca totul li se cuvine. Dupa o lunga discutie cu somnul am hotarat sa iesim in oras, poate la un ceai sau...cine stie...poate chiar o inghetata...prajita.
Rece pe dinauntru si cald in exterior...ca si oamenii...uni dintre ei, cei care cred ca este inutil sa mergi mai departe din moment ce te-ai ars cu ambalajul.
Ma predau ...pleoapele au castigat teren...
Noapte...

5 comentarii:

  1. Ammm... S-ar putea sa vrea cineva sa te guste, asa de apetisant ai descris visul... (zambet!)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) pfff...numai sa nu muste o bucatica din blog :P :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ... ce frumos si impresionant e cand visele chiar devin realitate, nu?:) ... stateam sa ma gandesc.. intreaga viata e ca o inghetata prajita.... te ingheata, te incalzeste... si iar de la inceput.... dar privita in ansamblu, daca stii sa o savurezi ca un intreg ... e cel mai bun festin culinar care ti s-a putut oferi ... :)

    K.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand un vis devine realitate, daca sti sa apreciezi esti cel maai fericit om din lume. Sentimentul este mai mult decat fantastic.
    Intr-adevar este cel mai bun festin culinar daca ai cu cine sa o savurezi...la fel ca si viata.

    O zi cu mult soare! :)

    RăspundețiȘtergere