luni, 19 aprilie 2010

Dilema...

Am dormit putin insa ciudat de bine...m-am trezit tarziu asadar dimineata nu a decurs ca de obicei...iar in drumul catre lucru, de aceasta data, n-am avut timp sa "meditez", gandurile mele au fost ocupate cu ceva...insa din pacate nu stiu foarte multe despre acel ceva...nu-mi amintesc...
Stiu insa ca am o mare dilema...defapt cred ca sunt doua...sau poate nu...
Ma intrebam zilele aceasta ce inseamna tristetea? Sa fie oare absenta fericirii? Sau fericirea este absenta sentimentului de tristete ?
...greu raspuns...probabil ca o sa ma mai gandesc la asta o perioada buna pana cand voi reusii sa gasesc un raspuns care sa ma multumeasca cat de cat...sau poate ca la un moment dat o sa uit sau o sa apara altceva care ma va preocupa...
Ploaia asta nu mi-a dat o stare tocmai buna astazi...e vremea aia in care ai vrea sa te inchizi in camera si stai asa ascultand ploaia, ascultand glasul ei duios.
Am vazut ca iubirea are si ea un glas duios, mai bine spus am invatat ca are glasul ei specific numai ca uneori poate fi atat de inselator...dar nu mai conteaza pentru ca atunci cand te-a vrajit lumea reala pare atat de departe...ajungi sa te trezesti la un moment dat si sa iti dai seama ca totul are o alta fata ...dar este important sa nu iti para rau pentru ca ai invatat ceva. Acel ceva care te poate ajuta mai tarziu sa iti gasesti adevarata fericire.
Eu sunt convinsa ca fericirea imi va iesi in cale, poate chiar mai repede decat ma astept...si asta este valabil pentru noi toti :)
Va doresc sa va impiedicati numai de fericire.
O seara cat mai placuta...

2 comentarii:

  1. Eu stiu ca am lasat aici cateva ganduri, inca de aseara am ramas uimit ca, nu mai sunt, hm, ce-o fi oare?

    RăspundețiȘtergere