marți, 20 aprilie 2010

Ascult...

...Timpul cum trece
Si lasa in urma vise.
Norii cum se inghesuie
Sa ascunda soarele.
Noaptea cum se grabeste
Sa aduca liniste.

Ascult...
Cum lumea se pierde
In prea multe detalii.
Zambete care imi soptesc
Ca sunt false.
Ganduri ce striga nencetat
Dupa o lume deja adormita.

Ascult...
Cum marea imi spune
Sa fiu fericita.

9 comentarii:

  1. Sa sti ca eu iti sunt un prieten.Nu am sa-ti spun cine sunt pentru ca sunt suparat pe tine ...pentru ca mai cam uitat. nu stiu daca ai sa-ti dai seama cine sunt , dar sper sa nu te astepti sa fiu altcineva ca sa nu fi dezamagita.team cautat foarte mult.face book , peste tot. Dar am avut inspiratia sa scriu numele tau pe google si sa te gasesc.Spre bucuria mea , team gasit , spre dezamagirea mea , vad ca suferi. Sa sti ca sunt alaturi de tine , am incercat sa fiu patru ani fizic , alti patru cu gandul , si de acum am sa fiu aici in fiecare zi sa incerc sa te ajut. Repet , suntem prieteni , nu sunt vreau obsedat care vrea sa te hartuiasca , dar sunt suparat pe tine ca nu mai mai cautat de foarte mult timp , chiar daca eu au mai facut-o din cand in cand . Te pup , sunt aici , am sa incerc sa te ajut . Ceau . Vb la psotul urmator

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-mi greselile de scriere . Sunt foarte obosit .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff...avand in vedere ca in ultima perioada am renuntat sa ma caut si pe mine, am uitat sa ma intreb ce mai fac. Iti inteleg supararea si mi-ar placea sa stiu ca si tu intelegi motivele... Dragostea uneori este oarba, dar oarba rau...asta pana cand incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Motivele de acum le inteleg perfect.Si de asta tocmai nu te cert pentru ce se intampla acum.Am sa am ocazia sa te cert pentru cei trei ani in urma in care zic eu ca ai fost cat de cat ok din pct de vedere sentimental , implicit fericita . Dar asta este alta poveste . Dar oricum vad ca suferi din iubire.
    Stiu e greu , jur pe ce am mai scump ca stiu si ceea ce urmeaza sa-ti spun este adevarat si din propria experiente CE ESTE AL TAU ESTE PUS DEOPARTE . Pe mine tata ma invatat ceva cand am fost mic , lucru care s-a confirmat cand am crescut . CINE TE IUBESTE NU TE FACE SA SUFERI.CINE PRETINDE CA TE IUBESTE DAR TE FACE SA SUFERI TREBUIE INDEPARTAT PENTRU CA POATE DISTRUGE TOT CE E MAI BUN DIN TINE . Si cand ma refer la suferinte adevarate nu la faptul ca a spart vaza care ai primit-o de la mama . Ex . Ai un tel pe care vrei sa-l urmezi , netinand cont de consecinte , dar gresesti si dai un rateu . Persoana de langa tine vine si spune TIPIC PENTRU TINE SA NU REUSESTI . Aici deja ti-a ingradit propria incredere de sine . Fiindca tu iubesti nu reactionezi la aceste vorbe , dar pe dinautru te va macina . Cineva care te iubeste , s-ar implica in visul tau , chiar daca tu nu ai reusit spunand , iubita mea hai sa incercam asa etc.......Multi nu isi dau seama dart cuvintele uneori dor enorm . Asa ca iuly puiule CINE TE IUBESTE NU ITI FACE RAU , NU ITI INGRADESTE SPERANTELE , VISELE , PLANURILE . aI GRIJA DE TINE , TE PUP .Prietenul tau Misterios . Sunt aici sper sa te pot ajuta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok...daca pana in momentul de fata am crezut ca stiu cine anume esti...acum sunt din ce in ce mai confuza...
    In momentul de fata nu mai sufar din dragoste si sper sa nu o mai fac niciodata. Imi este bine, chiar foarte bine acum si vreau ca lucrurile sa ramana asa cat de mult este posibil.

    Crezi ca se poate inlatura misterul astfel incat sa stiu cine esti?

    RăspundețiȘtergere
  6. Este a doua oara astazi cand rog pe cineva sa fie fericit. Fii fericita, Iuly, si uita-ti neajunsurile, iarta-i pe cei care ti-au facut rau, iarta-i si pe cei care ti-au facut bine, iarta-te pe tine si mergi mai departe. Exista o mie de motive pentru care sa zambesti si sa iti doresti sa ... sa fii tu, ca si pana acum:)

    Cu drag,

    Cineva care a suferit ca nu ti-a putut lasa commenturi:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei care mi-au facut rau au fost demult iertati, ma rog vorba vine. Problema este ca uneori nu se pot ierta ei pe ei si atunci raman blocati undeva...dar asta deja este strict problema fiecaruia.

    Indiferent cine esti...sa fii fericit/a si sa nu uiti ca ai o singura viata, profita de ea cat de mult poti.
    O seara cat mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm...asta e discutabil...pentru ca destul de des viata iti ofera mai multe sanse trebuie doar sa sti sa profiti de ele :)

    RăspundețiȘtergere