joi, 29 aprilie 2010

Asteptari

Uneori am tendinta sa ma pierd in prea multe detalii, am tendinta sa inteleg mai mult decat ar trebui sa inteleg, sau sa vreau mai mult decat ar trebui sa vreau...nu stiu daca asta ar trebui sa fie un defect sau o calitate...Pana la urma cine stie unde trebuie sa se opreasca si unde trebuie sa meargamai departe, cine stie unde ar trebui sa isi vada de viata lui si unde ar trebui sa intervina in viata altora...poate ca e prea mult spus...
Ne facem vise si apoi renuntam la ele, mai apoi se implinesc in momentul in care te astepti mai putin, sau iti doresti atat de mult un lucru si in momentul in care ai reusit sa il obtii nu te mai incanta la fel de tare pentru ca ti-a luat prea mult ca sa il obtii....

Imi place cand oamenii ma surprind, imi place sa ma las surprinsa de ei. Mi-am dat seama ca in momentul in care ai cat mai putine asteptari de la o persoana, totul merge mult mai bine, pentru ca nu te astepti la ceva anume si atunci esti placut surprins cand lucrurile stau altfel.
"Nu ma asteptam de la tine sa faci asta" da... nu te astepti de la o persoana sa faca ceva doar pentru ca tu consideri ca o cunosti, consideri ca asa trebuie sa faca si daca nu inseamna ca nu a tinut suficient de mult la tine si atunci te simti tradat si dezamagit. Eu cred ca fiecare om este imprevizibil, sa ii spui cuiva ca te asteptai la altceva este ca si cum i-ai spune ca te astepti sa fie cine vrei tu si nu cine este el defapt.
Eu cred in continuare ca oamenii au partea lor buna, au aceea parte care face lumea mai frumoasa chiar si in cele mai groaznice momente, aceea parte care face viata sa merite traita chiar si in cele mai mari momente de cumpana.

O zi cu mult soare si muuulte zambete...o zi fara griji ...o zi ca prima zi din restul viatetii noastre.

7 comentarii:

  1. detaliile fac viata frumoasa... cu gust!

    http://www.youtube.com/watch?v=0S-xjql_pE8&a=HjrWSPs4lq8&playnext_from=ML

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile si gesturile de bun simt sunt cladite in sufletul nostru, le ducem cu noi pana la moarte daca le avem, daca nu exista sau sunt mugurasi ce n-au inflorit, ni se par aberante intrebarile de genul acesta.
    Daca doresti in viata sa fi respectat, apai respecta si fa-ti dramul de datorie al bunului simt in orice moment al vietii ai fi, chiar daca iubitul sau nevasta nu te lasa, cand pleci undeva, iti iei ramas bun, crezi ca nu este firesc sa fie asa?
    Sunt lucruri firesti, foarte firesti, ce tin de educatie si cand nu le faci, atunci surprinzi neplacut de mult si lasi in urma multa amaraciune.
    Tineretului de astazi i se pare tare firesc a nu raspunde la salut, a nu-ti da binete, a nu felicita atunci cand trebuie si multe alte aspecte , ce repet, tin de educatie, pe aceste trasaturi este plamadita frumusetea omului si nu pe altceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paul, din cele scrise de tine se vede ca esti foarte suparat...probabil ca nu doar eu sunt motivul, ci cumulate mai multe au dus la asta...
    Eu consider ca intelegi mai bine decat oricine ce inseamna sa iubesti si sa vrei sa faci totul pentru persoana respectiva. Sunt absolut convinsa ca la un moment dat ai facut acelasi lucru, ai plecat dintr-un loc doar pentru ca cel drag ti-a cerut, desii ai ramas cu gandul si cu sufletul acolo. Nu ai mai apucat sa iti iei ramas bun pentru ca lucrurile s-au miscat mult prea repede...iar cand ti-ai dat seama a fost deja tarziu.
    Tineretul din ziua de astazi nu merita catalogat si asta pentru ca nu toti sunt la fel, chiar si asa fiecare are partea lui buna, chiar daca pleaca dintr-un loc fara sa isi ia ramas bun asta nu inseamna ca este un om fara o frumusete aparte.Inseamna ca a avut motivele sale.
    Nu cred ca eu sau altcineva a vrtu intentionat sa raneasca, pur si simplu a fost o decizie considerata corecta la un moment dat cand iubirea parea sa fie mai presus de orice.
    Cu mult drag,
    Iuly

    RăspundețiȘtergere
  4. Am acumulat ore si nopti nedormite, s-au adunat nemultumiri vazand nesimtirea unora si toate la un loc m-au facut s-o spun pe sleau, altfel de cum probabil trebuia, de aceea mi-am inchis si blogul cateva zile, devenisem irascibil, ma deranja orice. In fine, am dormit o noapte intreaga, acum ma simt mai bine. Draga Iuly, eu n-am nici un drept sa te judec, pur si simplu am inteles situatia si m-am vazut de treaba in liniste, asta nu ma impiedica a spune ca acest tinerel este un mare prostanac, nu stie ce a avut in mana si nu a stiut sa aprecieze pana si eforturile tale de a da cu piciorul in toate prieteniile anterioare, facute fireste de dragul lui.
    Conchid a spune ca este un mare DOBITOC!!
    O seara placuta!
    Te pup,
    Paul

    RăspundețiȘtergere
  5. Paul, nu pot decat sa ma bucur de ceea ce am acum, de momentele de liniste si fericire, de ceea ce viata mi-a scos in cale.

    Odihna este cat se poate de importanta asa ca te rog nu o ignora, ai mare nevoie de ea.
    Sper sa iti deschizi din nou blogul cat mai repede, astept sa ma invat ceva din experientele tale de viata.

    Cu mult drag,
    Iuly

    RăspundețiȘtergere
  6. Defapt, ma bucur ca l-ai deschis :)

    RăspundețiȘtergere