luni, 26 ianuarie 2009

Tmpul...

Nu am mai scris de ceva timp...imi era atat de dor, dar...timpul asta nu ma lasa in pace...sta la capul meu si ma cronometreaza in fiecare clipa.
I-am spus sa plece dar nu vrea sa ma asculte...si continua sa ticaie in spatele meu, uneori enervant de tare.
Parca si in vis il aud...

8 comentarii:

  1. :))ticaie si tu cu el..se spune ca orice e in functie de reper..daca ai aceeasi cadenta, nu-l mai sesizezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da probabil ca ai dreptate, doar a uneori ai mai vrea sa te opresti, dar el nu vrea... ;D

    RăspundețiȘtergere
  3. iti plac chipurile oamenilor in varsta? ei bine, eu le ador..tocmai datorita timpului..oamenii aceia au trait si se vede.. nu refuza asta! si nu incetini ritmul..nu de pe-acum..

    RăspundețiȘtergere
  4. Unele chipuri ale oamenilor in varsta imi plac, vezi blandete vezi timpul care i-a invatat sa fie mai buni, chiar daca el nu a fost la fel cu ei.
    Oricum nu pot incetini timpul, dar uneori as vrea...cred ca sunt momente in care oricine isi doreste asta chiar si pentru o secunda... ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. mai,si incrancenarea ii face valorosi..viata nu e o poveste..timpul..sper sa nu par a spune cuvinte mari,dar daca ai avut macar o clipa in care ai simtit ca fericesti pe cineva, nu mai conteaza ce urmeaza, cand, si mai ales cat..pentru astfel de momente nu-ti trebuie timp,ci seninatate..un om preocupat mereu de ceva, pierde enorm..uite,in suskind am citit asta : " Afirmaţia Sfântului Augustin despre timp nu e mai puţin valabilă atunci când vorbim despre iubire: cu cât ne gândim mai puţin la ea, cu atât ne apare mai firească; dacă însă începem să ne batem capul, dăm de bucluc. "..cam acelasi lucru si cu viata , in general.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mintea, gandurile ii doar o latura partiala a omului... INIMA II TOTUL

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm..daca ar fi asa, am fi extrem de vulnerabili..ori inca putem face fata la multe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic ca toate (inima, gandurile, mintea, sufletul) sunt o particica dintr-un TOT unitar, nici una nu poate fara cealalta, si invers.... ;)

    RăspundețiȘtergere